OONA KIVELÄ
POLE DANCE

Oona Kivelä

Tankotanssin maailmanmestari vuosina 2011, 2012 ,2014 ja 2015

  • Suomen urheilugaalassa esiintyjänä 2016

  • Fitnesspäiväkirjat-sarja 2016 ja Fort Boyard Suomi 2018

  • Miljoonia katsojia maailmanlaajuisesti tankotanssi- ja treenivideoillaan on Youtubessa 

  • Valmentaja ja inspiroiva puhuja; teemoina voittaminen,  superihmisenä eläminen ja ”winning is an attitude”

  • pitkä historia myös lasten ja nuorten liikunnan parissa työskentelystä 

  • ensimmäinen naisten Street Workoutin maailmanmestari vuodelta 2014

  • Esiintynyt mm. Gloria Fashion Showssa, Health Awardsissa ja Las Vegasissa CES expossa


Oona Kivelä on  tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari sekä useiden muiden mestaruuksien haltija, joka esiintyy ja kilpailee aktiivisesti ympäri maailmaa. Oonan esiintymiset ovat muokanneet kyseistä lajia vuosien ajan, sillä hän on aina lähestynyt uraansa urheilijan vahvuudella ja taiteilijan tinkimättömyydellä.

Oona aloitti kilpavoimistelun pienenä, mutta siirtyi jo aikuisella iällä tankotanssin pariin vuonna 2008. Jo vuonna 2010 hän voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa, jota seurasi pian maailmanmestaruus vuonna 2011. Oona ei pelkästään kilpaile ja esiinny vaan myöskin valmentaa tankotanssia Suomessa ja ympäri maailmaa työpajoissaan. Viime vuosina Oona on myös ollut aktiivinen some-vaikuttaja ja hänen tankotanssi- ja treenivideoillaan on Youtubessa miljoonia katsojia maailmanlaajuisesti.  Olet voinut nähdä Oonan myös televisiossa Fitnesspäiväkirjat-sarjan toisella tuotantokaudella.

Oona esiintyy myös mielellään muissakin tapahtumissa kilpailulavojen ohella. Oonan tankotanssiesitys on tapahtuman kohokohta – ilma-akrobatian crème de la crème. Esitys on mahdollista räätälöidä tapahtuman tyyliin sopivaksi ja sopii aina suurilta lavoilta intiimeihin tiloihin. Oona tarjoilee tanssillisen ja painovoimaa uhmaavan akrobatiashown lumoavan musiikin siivittämänä, joka on todellinen elämys!

 

OTA YHTEYTTÄ

Oona Kivelä

Oona Kivelä

Oona Kivelä

Oona Kivelä