Rudi Rok
BEATBOX

Rudi Rok

  • 50 miljoonaa katselua YouTubessa

  • 240.000 seuraajaa YouTubessa

  • mm. he ovat kirjoittaneet Rudi Rokista: TIME MAGAZINE, HUFFINGTON POST, UNILAD, 9GAG, BUZZFEED, METRO UK, DAILY MAIL, UNBOXED, LAUGHING SQUAD, MARMAI, MTV, ILTALEHTI, HS, ILTASANOMAT, STARA..

  • Esiintynyt Poliisiopisto -elokuvasta tutun ääniefektimiehen Michael Winslown lämppärinä useita kertoja.

  • Esiintynyt ammatikseen yli tuhannella lavalla.

  • Yksi maailman tunnetuimmista ääniefektien tekijöistä


Rudi Rok on suomalainen äänivirtuoosi, joka tunnetaan maailmalla hänen kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneistä viraalivideoistaan. Rokin energiset ja vuorovaikutteiset live-esitykset vievät katsojan käsittämättömien ääniefektejen maailmaan komiikan siivittämänä. 

Helsinkiläinen Rudi Rok on esiintynyt ammatikseen yli kymmenen vuotta ja onkin kysytty nimi tilaisuuksiin, joihin halutaan erilainen ja hämmästyttävä ohjelmanumero. Suurimmaksi osaksi yritystilaisuuksissa esiintyvä Rok on myös niittänyt mainetta suomen tunnetuimmilla stand-up clubeilla ja kansainvälisesti hän on esiintynyt mm. Hollywoodin Laugh Factoryssa.

Äänen ammattilaisena Rudi Rokin ääntä kuullaan myös jatkuvasti elokuvissa (uusin refe. Peanut, IHMEIDEN PUISTO elokuvateattereissa12.4.2019), mainoksissa, tilaisuuksien ääni-installaatioissa ja jopa yritysten äänilogoissa.

Rudi Rok on taitava ja karismaattinen esiintyjä, jonka esitys jää mieleen ja saa ihmiset puhumaan.
Monipuolinen Rudi ottaa tilaisuuden haltuun esiintymisellään, juontajana, musiikki-numerona tai animaatiota ja ääntä yhdistelevällä showllaan. Rokin intohimona on luoda jotain uutta ja ennen-näkemätöntä, jossa jokainen sekunti on elämys.

 

OTA YHTEYTTÄ

Rudi Rok Show

Rudi Rok Show

Rudi Rok

Rudi Rok

Rudi Rok

Rudi Rok